• 3 boegbeelden van vv Scherpenzeel verlengen contract

  De Technische commissie heeft de afgelopen weken overeenstemming bereikt met Bjorn Cuperus, Mark de Graaf en Mourad Marbouh. Drie schitterende spelers, die zich al vele jaren met ziel en zaligheid inzetten voor onze mooie club.

  Bjorn Cuperus gaat dus zijn achtste seizoen in bij vv Scherpenzeel. De sterke verdediger is vanaf zijn debuut in 2016 een belangrijke pilaar geweest in de opmars van vv Scherpenzeel naar de 4e Divisie, waar we op dit moment gewoon weer meedoen voor promotie naar de 3e Divisie.

  Mark de Graaf gaat alweer zijn zesde seizoen in en is al jaren uiterst belangrijk voor het team met zijn tomeloze inzet, ijzeren conditie en belangrijke goals.

  Mourad Marbouh gaat voor het vijfde opeenvolgende seizoen de Blauw-Witte clubkleuren verdedigen. Mourad is met zijn technische vaardigheden, snelheid en vechtersmentaliteit een lieveling van het publiek en zeer geliefd bij de jeugd.

  Wij zijn supertrots als club op deze langdurige samenwerkingen met dit trio en wensen ze de komende anderhalf jaar veel succes en plezier toe bij vv Scherpenzeel.

  De komende dagen verwachten we nog meer mooi transfernieuws te melden.

  Technische Commissie vv Scherpenzeel