• Scherpenzeel houdt in geweldige wedstrijd Capelle in bedwang

Scherpenzeel heeft zich tegen koploper Capelle van haar beste kant laten zien. Het leverde niet de gedroomde overwinning op, maar de 1-1 remise mocht er ook wezen. ,,Ik heb een geweldige wedstrijd gezien”, vindt trainer Jürgen Schefczyk.

De oefenmeester die na dit seizoen De Bree-Oost verlaat, was content met de manier waarop zijn elftal zich opnieuw presenteerde. Nadat vorige week titelkandidaat FC Rijnvogels het zwaar had tegen Scherpenzeel, werd tegen Capelle, de volgende topploeg, wel een resultaat gepakt. ,,In onze situatie telt ieder punt, dus we zijn er blij mee. Daarnaast waren we voetballend en qua strijd ook top. Ik ben trots op de ploeg”, aldus Schefczyk.

Lange tijd had Scherpenzeel zelfs uitzicht op de overwinning. Soufiane Laghmouchi bezorgde zijn ploeg al in de eerste tien minuten de voorsprong. Die kleine marge werd lang vastgehouden, maar een strafschop bracht de bezoekers diep in de tweede helft alsnog langszij: 1-1.

Bron: Scherpenzeelse Krant