• BEZOEK AAN ONS SPORTCOMPLEX EN DE CORONA MAATREGELEN

Beste leden, supporters en bezoeker,

Nu de open dag, de TOTO KNVB Beker wedstijd en de competitiewedstrijden voor de deur staan is het een goed moment om u als bezoeker van ons sportcomplex op de hoogte stellen van de Corona-regels die bij het betreden van ons sportcomplex van toepassing zijn.

We gaan ervan uit dat iedereen die ons sportcomplex bezoekt, de door de overheid opgelegde regels, accepteert en respecteert.

Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld trainers, begeleiders, kantinemedewerkers en bestuursleden.

Veiligheid- en hygiëneregels

• Voor iedereen geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop; heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Schud geen handen.
    • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
    • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek voetbalvereniging;
    • Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder en vermijd drukte;

Velden en kleedkamers (routing is aangegeven op complex).

• Looproutes zijn waar nodig aangegeven met pijlen.
    • Zitplaatsen op de tribune: alleen zitten op rijen 1 en 4 op de blauwe stoelen
    • Kleedkamers maximaal 8 personen 18+.
    • Gefaseerd omkleden/ douchen 18+.
    • Eigen bidon gebruiken bij wedstrijd of training.

Kantine en terrassen (routing is aangegeven op complex).

• Bij toegang kantine en na toiletbezoek handen desinfecteren.
    • Aangegeven looproutes volgen.
    • Alleen zitten. Het is niet toegestaan stoelen of tafels te verplaatsen.
    • Samen met je team (bv 16 pers) aan 1 tafel (zoals gebruikelijk) is niet mogelijk.
    • Bij de toiletten is een aanduiding dat als de toilet bezet is men buiten de toiletruimte moet wachten. Bij de dames is 1 toilet beschikbaar. Bij de heren is 1 toilet beschikbaar en bij het urinoir mogen 2 personen staan, er is daar een 1,5 mtr markering aangebracht.
    • Onderdelen die vaak aangeraakt worden, worden regelmatig gereinigd.

Ouders en toeschouwers

• Maximaal aantal bezoekers 350 bij reservering

Iedere bezoeker dient een COVID-19 verklaring in te vullen met contactgegevens.

De club werkt hard aan een online-reserveringssysteem. Tot die tijd dient men de COVID-19 formulieren in te vullen

• Nogmaals voor iedereen geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop; heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen; Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht;
    • Informeer je kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen;
    • Houd bij 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand op en in de sportlocatie, de tribune, in de kantine etc.;
    • Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan;
    • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld trainers, begeleiders en bestuursleden.

TIP:

Hou je bij uitwedstrijden ook aan de maatregelen en richtlijnen van deze vereniging. Kijk hiervoor ook op de website van de vereniging waar je gaat spelen.

Tot slot wensen wij iedereen veel plezier.

Bestuur v.v. Scherpenzeel