• Blije gezichten bij de jeugd…..we mogen weer heerlijk trainen

Woensdagavond 29 april mochten de jeugdspelers en speelsters in de leeftijd tot en met 12 jaar weer deelnemen aan de trainingen van de v.v. Scherpenzeel op Sportpark De Bree-Oost. Na zes weken thuiszitten weer eindelijk lekker kunnen bewegen en je vriendjes weer in teamverband kunnen ontmoeten, gaat toch boven alles!

Een passend protocol opgesteld door R.I.V.M/ K.N.V.B. werd door de jeugdtrainers goed uitgevoerd en werd het toezicht op naleving van deze regels in acht genomen.

We mogen weer…gold ook voor de groep van 13 tot en met 18 jaar.Helaas konden wij daar geen teamfoto van maken, daar we de anderhalve meter in acht moesten nemen!

Omdat Scherpenzeel 1 dit seizoen niet meer in actie komt boden trainer/coach Jürgen Schefczyk, Teunis Wenneker, Jouke van Elst, Omar Riani en jeugdkeeperstrainer Coen Uyterwaal hun diensten aan met het assisteren van de jeugdtrainingen.

Een mooi gebaar vanuit A-selectie naar onze jeugdopleiding dat enorm wordt gewaardeerd. Het is fijn te constateren dat binnen onze club, leden klaar staan voor elkaar en met elkaar.

Ben je nog geen lid van een voetbalvereniging en wil je graag lekker bewegen en meetrainen? Neem dan contact op met de Technisch Jeugdcoördinator van de v.v. Scherpenzeel:     Jan de Haan tel: 06-13913371