• Coen Uyterwaal verlaat v.v. Scherpenzeel

  Keeper Coen Uyterwaal heeft aan het clubbestuur en de TC aangegeven dat hij aan het einde van dit voetbalseizoen op zoek gaat naar een nieuwe club. De 29-jarige doelman uit Barneveld is bezig aan zijn 7e jaar bij v.v. Scherpenzeel. In 2016 kwam Coen bij de v.v. Scherpenzeel die toen actief was in de tweede klasse.

  Coen werd vrijwel direct verkozen tot de eerste keeper en een mooie periode vol sportieve hoogtepunten volgde. Zijn rol was vooral groot in het jubileum en kampioensjaar 2017/2018. De krantenkop “Coen wordt Kampioen” staat ons nog helder op het netvlies. Ook steeg Coen in meerdere wedstrijden tegen SDVB boven zichzelf uit en was hij ook in de eerste klasse van toegevoegde waarde.

  Helaas voor Coen is zijn rol op dit moment een rol als reservekeeper. Een rol waar hij professioneel mee om gaat maar wat je als sportman eigenlijk niet wil. Om weer lekker onder de lat te staan en minuten te kunnen maken binnen een eerste elftal op een redelijk niveau gaat Coen op zoek naar een nieuwe club.

  Als vereniging vinden we het begrijpelijk maar jammer dat deze keuze is gemaakt. Coen heeft in de opmars van ons eerste elftal een belangrijke rol gespeeld en wij hopen dat er een mooie club op zijn pad komt. We bedanken Coen voor zijn positieve inzet en wensen hem veel succes bij het vinden van die club.

  Met sportieve groet

  Bestuur en TC v.v. Scherpenzeel