• CORONA REGEL PER 25 SEPTEMBER 2021

  De Corona-regels worden vanaf 25 september aangepast door de overheid. Dit heeft ook invloed op het Corona-protocol van v.v. Scherpenzeel. Hieronder lees je welk effect dit heeft als je een bezoek brengt aan ons sportpark.

  Algemeen

  De basisregel ‘verplicht 1,5m afstand houden’ verandert in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven en dan blijft 1,5 meter de veilige afstand. 

  Sportwedstrijden

  Publiek is welkom bij trainingen en wedstrijden en er geldt geen beperking meer van de 1,5 meter afstand. 

  Kantine

  Vanaf 25 september 2021 is het vanaf 13 jaar en ouder alleen mogelijk om toegang tot de kantine te krijgen met een Corona-toegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gebruikt kan blijven worden ook zonder Corona-toegangsbewijs.

  Er is wel een Corona-toegangsbewijs nodig voor het nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte van de kantine.

  Er is geen Corona-toegangsbewijs nodig voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken binnen; het nuttigen van afgehaald eten en drinken moet dan buiten plaats vinden. Voor het bezoeken van het toilet (binnen) en voor het geval dat het plotselinge regent en de bezoekers naar binnen willen, is een Corona-toegangsbewijs wel weer nodig

  Wat betekent dit voor v.v. Scherpenzeel

  1. Wij zullen een gedeelte van de kantine afscheiden voor de bezoekers die in de kantine willen gaan zitten om een bestelling te nuttigen of gebruik willen maken van het toilet. Zij kunnen gevraagd worden om de CoronaCheck app te laten zien.
  1. Bezoekers die alleen eten en drinken in de kantine afhalen en dit buiten nuttigen hoeven geen CoronaCheck app te laten zien.
  1. Bezoekers die op het terras plaatsnemen hoeven geen CoronaCheck app te laten zien.

   

  Wij hopen op jullie medewerking!

  Namens het bestuur en kantinecommissie