• De activiteitencommissie

Even voorstellen.....

De Activiteitencommissie

Een aantal mensen zijn er benaderd door het bestuur om zich in te zetten voor de voetbalvereniging Scherpenzeel, en dan met name de gebeurtenissen buiten het "echte voetbal" om.  Onze vicevoorzitter noemde het een soort ontsnappingsgroep, in begrijpelijk Nederlands betekent dn een ontspanningscommissie, een soort bestuur van feest.

Het doel van deze commissie is het organiseren van diverse activiteiten buiten het beker en of competitievoetbal om. Denk hierbij aan het jaarlijks terugkerende hutspottoernooi,

nieuwjaarsreceptie en nog vele andere activiteiten. Uiteraard zullen we dit in nauw overleg doen met andere betrokkenen binnen onze vereniging.

Zodra wij meer informatie hebben zullen wij u dit kenbaar maken via onze website.

Tot slot willen wij benadrukken dat nieuwe idee├źn te allen tijde van harte welkom zijn, wij hebben tenslotte ook niet altijd de wijsheid in pacht.

De samenstelling is als volgt: Albert Berkhof, Greta Berkhof, Marieke van den Brand, Ton Jetten, Jochen Rebergen (voorzitter), Gerdo Vlastuin, Jules Voogt en Eep Willems

Met een vriendelijke groet en tot ziens.

Namens de gehele commissie,

Jochen Rebergen