• Frivool spelend Scherpenzeel - Galleryplay

SCHERPENZEEL Een topdag voor Scherpenzeel. Omdat WV-HEDW zaterdag niet speelde, wilde trainer J├╝rgen Schefczyk de druk op de koploper opvoeren. En dat is gelukt! Op de 2-0 overwinning valt niets af te dingen, zeker als er gekeken wordt naar de tweede helft.

Een frivool spelend Scherpenzeel liet de tegenstander alle hoeken van het veld zien. De term 'galleryplay' viel zelfs. Wat een verschil met de situatie voor de rust. Toen waren de ploegen aan elkaar gewaagd en hadden de bezoekers een optisch overwicht, zonder tot grote kansen te komen. Toch gingen de blauw-witten met een voorsprong de rust in. Kevin Sissing was trefzeker.
    In de tweede helft was de thuisclub druk met het tellen van de kansen. ,,Dat is het enige verwijt dat ik kan maken. We kunnen niet ongestraft zoveel kansen blijven missen. Open kansen werden gemist omdat op het laatste moment een verkeerde keuze werd gemaakt. Hoe het wel moest, toonde Mark de Graaf. Hij bedacht zich niet en haalde verwoestend uit; 2-0. Het was al de derde treffer van de Woudenberger op rij.

Bron: BDU Scherpenzeelse Krant

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd en de interviews hieronder op ons clubkanaal....