• Vooraankondiging Grote Clubactie 2019

• Beste Blauwwitters,

Vanaf 14 september kunt U bij een van onze jeugdleden weer lot(en) kopen.
    De jeugdactiviteiten commissie organiseert met de opbrengst uit de lotenverkoop de activiteiten voor onze jeugdleden, zoals de sportdag, deelname aan de Florijnloop, en de jaarlijkse sinterklaasviering. Een mooie en concrete besteding dus!
    Een lot koop je voor € 3 per stuk. Hiervan gaat 80% direct naar de clubkas van onze jeugd!

De verkoper zal U vragen om uw gegevens in te vullen in het lotenboekje van de verkoper. Middels een automatisch incasso wordt het bedrag voor uw lot(en) afgeschreven.
    Op dit afschrift staat ook uw lotnummer.
    Woensdag 11 december is de trekking. Vanaf donderdag 12 december kunt U op de website van de grote clubactie bekijken of U prijs hebt.
    We hopen dat U onze jeugdleden wilt helpen door zoveel mogelijk loten bij ze te kopen.

Heb je nog vragen of heb je misschien nteresse in een superlot, dan kun je mailen naar activiteitencommissiejeugd@outlook.com

Groet vanuit de jeugd activiteitencommissie
    Marieke Pol