• Zaterdag zal de kantine voor het eerst sinds september 2020 weer open mogen.

We zijn blij dat we onze leden weer mogen verwelkomen zodat we elkaar na lange tijd weer een keer kunnen ontmoeten. Echter er zijn wel de nodige beperkingen als gevolg van het Covid-19 virus.

Om open te kunnen blijven hebben we daarbij de medewerking van iedereen hierbij nodig.

Derhalve het zeer dringende verzoek om je aan de gevraagde maatregelen te houden t.w.

-        Maximaal 4 personen per tafel of andere schikking die er staat

-        Er mag niet worden afgehaald, er wordt bediend aan de tafel (dus geen zelfbediening) dus contactloos betalen!

-        1 ½ meter afstand houden

-        Registratieformulier invullen en handen wassen

-        Alleen de toiletten buiten gebruiken voor de mensen die buiten op het terras zitten.

-        Voor de mensen die binnen zitten is het toilet binnen beschikbaar.

-        De aangegeven looproutes volgen

De kantine is open van 14.30 uur tot 18.00 uur. De laatste ronde is om 17.30 uur.

Wij rekenen er op dat iedereen de regels in acht neemt en dat we geen politieagentje hoeven te gaan spelen. Samen kunnen we iets moois van maken, dus verknal het niet voor de vrijwilligers en allen die zich inzetten om dit mogelijk te maken.

Het bestuur en de kantinecommissie.