• Zaterdag 13 mei kan het gebeuren…gaat vv Scherpenzeel op eigen terrein de titel binnenhalen en promoveren naar de 4e Divisie! Kom ons massaal steunen..

  Zaterdag speelt vv Scherpenzeel de thuiswedstrijd tegen DTS '35 Ede. Als deze wedstrijd gewonnen wordt, is vv Scherpenzeel hoe dan ook kampioen van de 1e klasse D. Ook bij een gelijkspel of zelfs bij een nederlaag tegen DTS '35 Ede kan Scherpenzeel op deze middag toch nog kampioen worden, dit is dan weer afhankelijk van eventueel puntverlies van concurrent LRC Leerdam, die uit tegen Oranje Wit spelen om 15.00 uur. Het gaat hoe dan ook een spannende en enerverende middag worden op de Bree Oost en daar wil je absoluut bij zijn als voetballiefhebber!

  Bij een kampioenschap zal na afloop van de wedstrijd het feest massaal gaan losbarsten. De kampioensschaal zal op het veld onder groot applaus van de trouwe aanhang aan de selectie worden overhandigd.

  De planning voor de eventuele huldiging en het kampioensfeest is als volgt:

  16.30 uur       Feest en uitreiking van de schaal op het veld

  17.00 uur       Vertrek rondrit (op de platte kar en jeugd in de eigen bus erachter) door het dorp vanaf de Bree Oost/Breehoek zijde

  17.25 uur       Aankomst van de platte kar en de bus op de Bree Oost. Wederom aan de kant van de Breehoek

  17.30 uur       Huldiging van de selectie. De huldiging zal plaatsvinden in de kantine

  18.00 uur       Feestavond met muziek en zanger

  23.00 uur       Einde feestavond

  En worden we zaterdag geen kampioen, dan is er nog geen man overboord en worden we het wellicht de week erop of de week daarna...we hebben nog kansen genoeg. DTS '35 is namelijk een tegenstander van groot formaat en zal de huid duur gaan verkopen. Ze staan tweede in de 2e periode, dus het belooft een absolute kraker van jewelste te worden! Wat een schitterend affiche..

  In verband met de grote drukte, die we verwachten, zal er vanaf 16.00 uur met muntenverkoop gewerkt gaan worden in de kantine. 

  VV Scherpenzeel bruist als nooit tevoren en de mannen van Koen Janssen gaan er alles aan doen om kampioen te worden en de beker te winnen. De dubbel is nog steeds mogelijk en dat is een unieke prestatie. Jullie support is ontzettend belangrijk! Tot zaterdag en kom massaal in het Blauw!