• Jasper kookt voor stichting Hart voor Tanzania

Aanstaande maandag 22 maart kookt Jasper van der Linden (veteranenteam) samen met een vriend Tanzaniaanse maaltijden in de kantine van VV Scherpenzeel. De afhaalmaaltijden bestaan uit een lekkere soep, salade en brood. Ze kosten €10,- per stuk . De opbrengst van deze actie gaat naar stichting Hart voor Tanzania

Wil je ook een maaltijd?

Stuur dan uiterlijk vrijdag een WA naar Jasper via 06-12422353. Vermeld hierin je naam en het aantal maaltijden wat je wil bestellen. Wil je geen maaltijd, maar wel doneren? Dat kan natuurlijk ook! Vermeld dit dan in je bericht.

De maaltijd(en) kan je maandagavond 22 maart ophalen tussen 18:30 uur en 19:30 uur bij de kantine van VV Scherpenzeel. Graag gepast en contant betalen.

TV opnames omroep Gelderland

Tijdens het koken en uitdelen van de maaltijden worden ook opnames gemaakt voor het programma Gelderland Helpt van omroep Gelderland. Wil je niet gefilmd worden? Geef dit dan bij het ophalen even aan.