• Jürgen Schefczyk verlaat v.v. Scherpenzeel

Aan het einde van dit voetbalseizoen zal er na drie jaar een einde komen aan de samenwerking tussen hoofdtrainer Jürgen Schefczyk en de v.v. Scherpenzeel. Zowel de trainer, de TC als de spelersgroep vinden het tijd voor een frisse wind zoals dat heet.

Onder leiding van Jürgen is de Scherpenzeelse hoofdmacht in een bijzonder seizoen 2019/2020 gepromoveerd van de 1e klasse naar de Hoofdklasse.  Het is voor zowel de club als trainer jammer dat er tijdens zijn verblijf door Corona telkens onderbrekingen waren. Een gegeven die de samenwerking niet minder intensief hebben gemaakt. Jürgen is een bevlogen betrokken trainer met wie er op een zeer prettige manier valt samen te werken. De TC en de spelersgroep van Scherpenzeel hebben er alle vertrouwen in dat Jurgen op een professionele manier het seizoen af kan maken. Het tijdperk Scherpenzeel is voor Jürgen nog niet afgerond maar we willen hem bedanken voor de samenwerking en hopen dat hij zijn expertise volgend seizoen bij een andere mooie club mag uitoefenen.

‘Ik heb het vanaf het eerste moment geweldig naar mijn zin gehad bij deze bijzondere club. Ondanks dat bekroop mij een tijd geleden het gevoel dat het na drie intensieve jaren tijd voor mij wordt een nieuwe uitdaging te zoeken. Er valt het komend half jaar nog veel te verdienen zoals een mooie klassering in de hoofdklasse, periodetitels en plaatsing voor de KNVB beker. Met ziel en zaligheid zal ik mij tot de laatste seconde voor Scherpenzeel in blijven zetten!’

Met sportieve groet

Bestuur en TC v.v. Scherpenzeel