• We hielden er al een tijdje rekening mee, maar in de persconferentie van afgelopen week werd het bevestigd: de kantine van v.v. Scherpenzeel kan weer open!

Zaterdag 4 juli is het eerste moment! Zet deze datum dus alvast in je agenda! Opening van 14:00 uur – 18.00 uur (laatste ronde om 17.30 uur).

We zijn hard bezig om de kantine en terras voor te bereiden op de 1,5 meter maatregel, veiligheidsvoorschriften en overige randvoorwaarden.

Daar zullen wij ons ALLEN aan moeten houden. Maar onze kantine en het terras zijn groot genoeg.

We zijn er bijna klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in jullie allemaal weer te zien. Want een vereniging ben je samen!

Uiteraard hechten wij veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van onze leden, vrijwilligers en bezoekers.

Dit blijft voor ons voorop staan. Dus respecteer de regels zodat we open kunnen blijven en onze vrijwilligers niet constant "politie-agentje"  hoeven te spelen.

Hou onze socials en website in de gaten voor verdere berichtgeving