• De kantine is weer geopend!

Sinds zaterdag 4 juli is de kantine weer beperkt geopend op zaterdag van 14:00 – 18:00 uur.

De kantinecommissie is druk bezig geweest de afgelopen dagen om onze kantine ‘’corona-proof ” te maken in overleg met de Omgevingsdienst De Vallei.

Wat heeft men gedaan?

• We hebben een aanduiding gemaakt hoeveel volwassenen maximaal aanwezig mogen zijn in de kantine. Het aantal zitplaatsen is in overeenstemming gebracht met het maximale aantal.
    • Alleen zitten. NIET staan!
    • Drukke plekken rondom het veld worden gemarkeerd.
    • Bij de toiletten is een aanduiding dat als het toilet bezet is men buiten de toiletruimte moet wachten. Bij de dames is 1 toilet beschikbaar. Bij de heren is 1 toilet beschikbaar en bij het urinoir mogen 2 personen staan, er is daar een 1,5 mtr markering aangebracht.
    • In de kantine en op het buiten terras is een looproute aangebracht
    • Onderdelen die vaak aangeraakt worden, worden regelmatig gereinigd.

Als club hebben we er alles aangedaan. Dus respecteer de regels zodat we open kunnen blijven en onze vrijwilligers niet constant "politie-agentje” hoeven te spelen.

We zijn er klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in jullie allemaal weer te zien.

Want een vereniging ben je samen!

Verder zijn de Veiligheid- en hygiëneregels van de KNVB onverkort van kracht.

• voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
    • heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
    • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
    • houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten);
    • vermijd drukte;
    • was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek voetbalvereniging;
    • hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
    • vermijd het aanraken van je gezicht;
    • schud geen handen;
    • bij vertrek, ga direct daarna naar huis.