• "Kind van de club" Jur Rebergen verlengt contract bij vv Scherpenzeel!

VV Scherpenzeel heeft opnieuw een speler vastgelegd voor volgend seizoen. De Scherpenzeelse vierdedivisionist verlengde het contract van aanvaller Jur Rebergen.

De 22-jarige Rebergen loopt al sinds zijn 4e jaar bij vv Scherpenzeel en zag zijn uitstekende ontwikkeling op 11 maart 2023 beloond worden met zijn debuut in het eerste elftal in de competitiewedstrijd tegen Sliedrecht. Hoogepunt was toch wel zijn sterke invalbeurt in de halve finale van de Districtsbeker tegen Purmersteijn. Als rechtsbuiten was hij toen uitermate belangrijk en plaatste we ons mede door zijn inbreng voor de finale tegen Eemdijk.

Voor de Technische Commissie van vv Scherpenzeel is het niet meer dan logisch dat het contract met Jur Rebergen is verlengd. Jur is een jongen van de club. Traint week in week uit op een zeer hoog niveau en blijft zich maar verder doorontwikkelen. Het is altijd extra leuk om met iemand vanuit de eigen jeugd te kunnen verlengen en we zijn dan ook dolblij dat Jur Rebergen volgend seizoen ook weer op Sportpark de Bree Oost te bewonderen is. Laat Jur een mooi voorbeeld voor onze vele jeugdige talenten zijn.

Technische Commissie vv Scherpenzeel