• Klustegoed voor onze club!

  Beste leden, 

  KlusWijs van Elst in Scherpenzeel start met een verenigingsspaaractie, ten behoeve van alle lokale verenigingen die mee willen doen.
  Een fantastisch mooi middel om onze vereniging te voorzien van een mooi klustegoed welke vrij te besteden is in de bouwmarkt. Dat is toch mooi meegenomen?

  KlusWijs Scherpenzeel stelt hiervoor €3.000,- ter beschikking welke door de klanten zal worden verdeeld onder de deelnemende verenigingen. 

  Het is heel simpel:

  Bij iedere besteding van € 10,- ontvang je één muntje die jij aan ons als jouw favoriete vereniging kunt doneren (bij € 20,- 2 muntjes, bij € 30,- 3 muntjes enzovoort). 

  Natuurlijk doen wij als vereniging vol enthousiasme mee en willen we met onze club zoveel mogelijk klustegoed binnen slepen dus vragen wij aan iedereen zoveel mogelijk muntjes in ons buisje te schuiven.  

  Doe jij ook mee? 

  Deel dit bericht dan zoveel mogelijk met vrienden en familie en ga shoppen bij KlusWijs om zo onze club van een mooi klustegoed te voorzien! 

  KlusWijs Scherpenzeel zal deze actie ook via haar eigen Facebookpagina promoten. Like deze FB pagina en deel deze berichten zoveel mogelijk. Vergeet niet hierbij de naam van onze vereniging te noemen ter promotie! Het kost ons niets, het levert alleen maar op, mooier kan simpelweg niet! 

  We gaan ervan uit dat we samen met jullie inzet een mooi klustegoed op kunnen halen!!