• Koop als team, bedrijf of particulier een superlot en steun onze jeugdafdeling!

Beste leden, supporters, sponsors,

Zaterdag 30 november stopt de Grote Clubactie 2021. vv Scherpenzeel doet natuurlijk volop mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. De kinderen zijn de afgelopen druk bezig geweest om huis aan huis zo veel mogelijk loten te verkopen.

We hopen echter ook nog wat superloten te verkopen aan een team, bedrijf of een fanatieke persoon, die de jeugd wat extra steun wil geven.

Koop samen met je team, als bedrijf (sponsor) of als persoon een Superlot

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

Voordelen voor jou

• Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf of samen met je team 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
    • Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
    • De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of social mediakanalen. Wij geven je een mooi podium op onze website, social media en de tv schermen in de kantine.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door op onderstaande link te drukken of naar clubactie.nl/superlotkopen te gaan. Je kunt ook contact opnemen met ondergetekende voor meer informatie.

Klik op deze regel om een superlot van onze club te kopen. Wij zetten u dan in het zonnetje en onze jeugd is dolblij!

Wil je een los lot kopen kan dat natuurlijk ook. Klik dan op onderstaande link

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
    Jeugdactiviteitencommissie vv Scherpenzeel