• Mag ik me even voorstellen...... Jan de Haan

• Voor aankomend seizoen 2019-2020 ben ik de nieuwe Technisch Jeugd Coördinator van v.v. Scherpenzeel.

Links en rechts heb ik al kennis kunnen maken met een aantal clubfunctionarissen, maar voor u is het toch goed om te weten wie die kerel eigenlijk is.

Ik ben Jan de Haan woonachtig in Veenendaal en getrouwd met Monique en vader van twee zoons. Ik ben werkzaam als docent op een kleine, gezellige "groenschool" te Ede, namelijk Aeres VMBO Ede.

Als voetballer begon ik in de Jeugd bij de v.v. Hellevoetsluis en door verhuizing naar Veenendaal, de jeugd van G.V.V.V. Vervolgens maakte ik de stap naar de senioren van deze blauwwitte formatie. Na een kruisbandoperatie ben ik nooit meer op niveau teruggekomen en besloot om trainer/coach te worden. Ik behaalde vervolgens TC 3 (1987),TC 2 (1994) en TC 1 Jeugd (2003).

Als trainer ben ik hoofdopleidingen geweest van G.V.V.V. (8 jaar), DOVO (14 jaar), VRC (2 jaar). Bij B.V.O. Top Oss heb ik als A1 Trainer/Coach 2 jaar mogen werken in het profmilieu met vooral talentvolle jeugd.

De laatste jaren ben ik vooral bezig geweest met de nieuwe wedstrijdvormen die door de K.N.V.B. werden geïntroduceerd.

De vacature van v.v. Scherpenzeel op de site van Voetbal op Zaterdag trok mijn aandacht. Vooral de wijze waarop v.v. Scherpenzeel een nieuwe weg wil inslaan met oog voor eigen jeugd, sprak mij goed aan!

Bouwen aan een jeugd waarbij het accent komt te liggen op het klaarstomen voor ons eerste elftal ?? en in het geval dat dit met meer geduld zal moeten worden genomen- het tweede team.

We gaan er dus lekker tegenaan!

Maar voor zover het is, wens ik jullie allemaal een fijne vakantie toe!

Met sportieve groet,

Jan de Haan