• Meld je snel aan als lid, want vv Scherpenzeel gaat vol voor de jeugd!

VV Scherpenzeel gaat vol voor de jeugd!

Na het succes van ons 1e team, wat volgend jaar in de hoofdklasse mag gaan spelen...gaan we ons nu nog meer richten op onze jeugdafdeling. De jeugd heeft tenslotte de toekomst. Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom bij onze club, die al meer dan 100 jaar bestaat en nog steeds bruist.

Bij vv Scherpenzeel krijg je het volgende pakket aangeboden:

• trainingen van hoog niveau
    • Enorm veel leuke en gezellige activiteiten voor de kinderen
    • Goede communicatie met de ouders/verzorgers. Het kind staat centraal bij ons.
    • Heel veel plezier (kijk alleen maar naar de foto's bij alle evenementen...plezier en prestatie gaan prima samen)
    • Toezicht op naleving van normen en waarden
    • Bij vv Scherpenzeel hebben we respect voor elkaar en ook voor de tegenstanders
    • Een schitterend gratis trainingspak van vv Scherpenzeel
    • Leden tot 8 jaar oud betalen geen contributie
    • Talent of geen talent, bij ons krijgt iedereen dezelfde aandacht
    • De kans om de sterren van ons 1e team te ontmoeten

Wil je ook graag lid worden van deze mooi en warme club, dan kan je jezelf eenvoudig aanmelden door hier te klikken of kijk even bij lidmaatschap. Ben je jonger dan 8 jaar, dan betaal je zelfs helemaal geen contributie. Gratis sporten, waar kan dat nog!

We zijn op zoek naar sportieve jongens en meisjes van alle leeftijden. Bij ons is iedereen welkom. Tenslotte krijgen nieuwe leden ook nog een gratis trainingspak van de club in de mooie en bekende blauwe clubkleuren, daar kan je mee voor de dag komen.

We hopen je snel te ontmoeten op ons mooie en gezellige sportpark. Wij gaan ons uiterste best voor je doen, zodat jij het naar je zin hebt bij vv Scherpenzeel.

vv Scherpenzeel