• Met de bus mee naar Spakenburg!

  Nadat we de vorige ronde wisten te winnen, rolde onlangs Spakenburg uit de koker bij de loting. Een prachtig affiche, waarbij we het opnemen tegen de halve finalist van vorig jaar. De Spakenburgers verrasten toen vriend en vijand door o.a. profclubs F.C. Groningen en F.C. Utrecht te verslaan. In Stadion Galgenwaard wisten de Spakenburgers met maar liefst 4-1 te winnen(!). Uiteindelijk bleek alleen PSV in de halve eindstrijd net te sterk (1-2) en dus strandde hun avontuur in de halve finale. Spakenburg is actief op het hoogste amateurniveau (2e Divisie) en we kunnen dus de borst natmaken.

  De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 19 september om 20.00 in Spakenburg en jij kan onderdeel uitmaken van dit historische moment! Om onze jongens aan te moedigen hebben we besloten per inschrijving busvervoer voor onze blauwwitte supporters te regelen, gecoördineerd vanuit de club. 

  Prijzen zijn als volgt:

  Volwassenen € 10,00

  Niet leden onder de 18 jaar € 5,00

  VV Scherpenzeel jeugdleden reizen gratis mee

  Contant en gepast betalen bij instappen.

  Let op. Je dient ter plekke nog een toegangskaartje te kopen. De prijs voor een kaartje is 5 euro!!!!

  De supportersbus vertrekt bij voldoende aanmeldingen rond 18:30 uur vanaf het terrein van vv Scherpenzeel (kant Breehoek/zwembad). 

  Om mee te kunnen reizen moet je je wel even aanmelden. Dit kan online door hier te klikken of stuur een whatsapp bericht naar: 0620323220

  Wees er echt snel bij, want vol = vol. Een moment om nooit meer te vergeten, daar wil je als Blauwwitter bij zijn natuurlijk!