• Na weken van voorbereidingen is het moment dan eindelijk daar... De nieuwe website van voetbalvereniging Scherpenzeel is live. De afgelopen weken is er keihard gewerkt om de website op vrijdag 1 maart live te zetten.

Integratie nieuwe website

Eén van de voordelen van de nieuwe website is dat de website gekoppeld is met Sportlink, het systeem wat de KNVB ook gebruikt voor de wedstrijden, uitslagen en ledenadministratie. Hierdoor is het onder andere mogelijk om automatisch alle wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen direct op onze website te tonen. Ook komen wijzigingen in het wedstrijdprogramma nu direct op onze nieuwe site, waardoor het wedstrijdprogramma altijd actueel is met officiële KNVB data. Tenslotte scheelt dit onze vrijwilligers, die de website onderhouden enorm veel werk. De nieuwe website is "responsive" en dus uitstekend bruikbaar op je smartphone of tablet. In de komende weken worden de diverse pagina’s nog verder aangevuld.

En er is nog meer

Maar daar blijft het niet bij...we krijgen nog meer communicatiemogelijkheden voor onze vereniging. Naast de nieuwe website krijgen we als vereniging ook nog een uitgebreider narrowcasting-systeem en een zogenaamde "ClubApp".

Club.TV/Narrowcasting

In de kantine zal er binnenkort op de tv schermen meer club/teaminformatie getoond worden. Zodra er een uitslag door de scheidsrechter goedgekeurd is, dan is deze in de kantine meteen zichtbaar en zal ook de stand al bijgewerkt zijn. Tevens hebben we nu meer mogelijkheden om eenvoudig programma's, poule-uitslagen, kleedkamerindelingen, trainingen, vrijwilligerstaken, activiteiten en standen van de diverse teams te tonen. Ook kunnen we de opstelling op het tv scherm voor aanvang van de wedstrijd presenteren en hebben we meer opties voor het tonen van onze sponsoren, waar we als club natuurlijk veel waarde aan hechten.

Voetbal.nl/ClubApp

Tenslotte hebben we ook nog een ClubApp. Geen nieuwe app, maar we hebben nu de mogelijkheden om de bestaande voetbal.nl app uit te breiden met clubnieuws, activiteiten, trainingen, sponsoren. Het enige wat je moet doen is de voetbal.nl app op je telefoon of tablet installeren en zorgen dat het emailadres waarmee je wilt inloggen bij de ledenadministratie van de club bekend is. Door deze koppeling met de ledenadministratie hebben we als club nu de mogelijkheid om onze leden ook via de mobiele app van belangrijke informatie te voorzien. Tevens kunnen we pushberichten met belangrijke info (bijvoorbeeld: afgelastingen) naar onze leden/teams/vrijwilligers toesturen.

Ben je geen lid van vv Scherpenzeel, dan kan je ook de voetbal.nl app downloaden. Je maakt dan na registratie de keuze voor vv Scherpenzeel als favoriete club en je krijgt dan inzage in de clubactiviteiten en wedstrijden.

We zijn ervan overtuigd, dat wij als vereniging een goede stap hebben gezet in de toekomst van de digitalisering. Een stap die past bij de ambities van onze mooie club vv Scherpenzeel.

Wij wensen u veel plezier met onze nieuwe mogelijkheden.

VV Scherpenzeel