• Onze jeugd mag weer wedstrijden spelen....de KNVB Regiocup gaat door!

Goed nieuws! De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag.

De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni.

Het wedstrijdprogramma is inmiddels zichtbaar op onze website en in de Voetbal.nl-app.

Alleen voor de jeugd t/m O18
    Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19.

Geen toeschouwers
    Toeschouwers zijn niet toegestaan op de sportaccommodatie. Op sportaccommodaties zijn alleen personen welkom die een rol hebben bij het organiseren van trainingen en/of wedstrijden.

De kleedkamers en douches mogen wel weer gebruikt worden tijdens de wedstrijden!