• Scherpenzeel gedeeld koploper

  Trainer Koen Janssen had na de 4-2 overwinning op ROHDA uit Raalte een aardig weetje. Het was op 2 september in de thuiswedstrijd tegen MASV (3-0 overwinning) dat Bryan Burgerhout, Pernelly Biya, Lars ten Teije en Olivier Pilon samen de negentig minuten volmaakten. Vanwege blessures duurde het vervolgens acht competitiewedstrijden voordat het viertal opnieuw bijna de hele wedstrijd in het veld stond. In de slotfase werden Ten Teije, Burgerhout en Biya gewisseld. Wat waren ze belangrijk. Ze scoorden allemaal en hadden daarmee een groot aandeel in de overwinning. De driepunter brengt Scherpenzeel naast Excelsior’31 aan de kop van de 4e divisie D.

  De gedachten gingen terug naar de laatste twee competitiewedstrijden waarin Scherpenzeel in de slotfase een voorsprong uit handen gaf. Zo ver kwam het zaterdag niet. De overwinning werd in de kleedkamer groots gevierd. Cuperus is positief over het vervolg van het seizoen.
  ,,Als wij constant blijven en de stijgende lijn aanhouden, dan gaan we zeker meedoen in de strijd om het kampioenschap.”
  Doelpuntenmakers:
  Bryan Burgerhout, Pernelly Biya, Lars ten Teije en Olivier Pilon.

  Bron: Scherpenzeelse Krant