• Scherpenzeel sluit seizoen waardig af

SCHERPENZEEL Scherpenzeel heeft haar debuutseizoen in de eerste klasse afgesloten met een verrassende overwinning op De Merino's. De formatie van trainer Dik Peters van Ton verraste na zeven nederlagen op een rij met een 5-2 overwinning. En passant werden de Veenendalers naar de nacompetitie verwezen. ,,We hebben ons seizoen toch nog op een waardige manier afgesloten\", constateert Peters van Ton.

Voor de oefenmeester uit Opheusden was het zijn laatste wedstrijd als hoofdtrainer van de blauw-witten. Ook gewaardeerde clubspelers Sjoerd van Elst en Dittgher Aarsen kwamen voor het laatst in actie. ,,Met z'n allen hebben we onszelf nog één keer opgeladen. Dat was mooi om te zien, al bakte Merino's er weinig van.\" De opgebouwde marge van twee doelpunten kwam daardoor ook niet in gevaar.

Peters van Ton kijkt met genoegen terug op zijn dienstverband bij Scherpenzeel, met de titel in 2G in combinatie met het 100-jarig clubjubileum als hoogtepunt. ,,De mensen hier zijn soms hard en eerlijk, maar ook met humor. Ik heb mij hier altijd gesteund gevoeld. De club zit me in het hart.\"

Bron: BDU