• Scherpenzeel verliest van Duno

vv Scherpenzeel is het nieuwe seizoen in de hoofdklasse A niet goed begonnen.
    Mede dankzij drie doelpunten van Duno spits Arthur Gatsjatrian verloor de club uiteindelijk zeer terecht van de club uit Doorwerth.

Duno begon sterk en kwam ook verdiend op voorsprong, deze voorsprong was echter al vóór het rustsignaal verdwenen. Na een sterke fase van Scherpenzeel hield DUNO-doelman Patrick ter Mate middenvelder Arwin van Soest nog knap van scoren af. Maar vlak daarna had de keeper geen enkel antwoord op een goed afstandsschot van aanvaller Ismail Ouaddouh (1-1). Scherpenzeel bleef daarna aandringen en DUNO kwam met dank aan Ter Mate nog twee keer goed weg.

Na rust deed Gatsjatrian opnieuw van zich spreken en binnen het uur had hij zijn hattrick te pakken (3-1). De 2-1 was van grote klasse: na een spectaculaire omhaal met het lange lijf viel de bal prachtig en helaas voor Scherpenzeel in de verre hoek binnen.

Twintig minuten voor het einde viel de beslissing. Invaller Maurits de Baar ging op avontuur met de bal aan de voet en rondde bekeken af: 4-1.