• Scherpenzeel versterkt zich voor komend seizoen met Coplan Soumaoro van Excelsior ‘31

  De Technische Commissie van vv Scherpenzeel is zeer verheugd, dat ze erin geslaagd zijn om Coplan Soumaoro voor het komende seizoen vast te leggen.

  Coplan speelt op dit moment voor mede-competitiegenoot Excelsior ’31 uit Rijssen en was ruim een maand terug nog op ons sportpark te bewonderen in het onderlinge treffen tussen Scherpenzeel en Excelsior '31. Een wedstrijd, die met 2-0 gewonnen werd door vv Scherpenzeel, maar Coplan maakte ook in deze wedstrijd een ijzersterke indruk. De Technische Commissie volgde Coplan Soumaoro namelijk al langere tijd en was er unaniem van overtuigd, dat hij een meer dan welkome versterking voor de selectie van komend seizoen zou kunnen worden. Na een aantal positieve en fijne gesprekken tussen beide partijen werden de handen al snel met elkaar geschud en kunnen we vanaf 01-07-2024 gaan genieten van zijn voetbalkwaliteiten op Sportpark de Bree Oost.

  De 29-jarige multifunctionele middenvelder komt, dus over van Excelsior ’31. Daarvoor speelde hij voor DETO, HSC'21, AZSV, PEC Zwolle en het Cypriotische ENAD Polis Chrysochous. Met Coplan Soumaoro hebben we een fysiek zeer sterke- en multifunctionele middenvelder met scorend vermogen binnengehaald.

  We wensen Coplan Soumaoro veel plezier en succes toe bij onze mooie club! 

   

  Technische Commissie vv Scherpenzeel