• Scherpenzeel winnaar 8e editie SeViDoZa

• Zaterdag 28 december werd er voor de 8e maal het Senioren Vier Dorpen Zaalvoetbaltoernooi (SeViDoZa) gehouden in sporthal De Hokhorst te Renswoude.

Scherpenzeel was ingedeeld in poule A. Met als tegenstanders Valleivogens en Advendo.

Poule B bestond uit Renswoude, Woudenberg en een All Stars Team.

Scherpenzeel mocht deze avond het spits afbijten tegen buurman Valleivogels, en dat leverde een 2-1 winst op voor de blauwen. In de 2e wedstrijd werd ook Advendo verslagen (3-2) en zo mocht Scherpenzeel als winnaar aantreden tegen de winnaar van de 1e kruisfinale tussen Valleivogels (2e poule A) en Renswoude (3e poule B)

Renswoude won in de kruisfinale met 2-1 van Valleivogels en mocht zo aantreden tegen Scherpenzeel. Renswoude had tegen de formatie die onderleiding stond van voorzitter Gijs van den Broek en Jouke van Elst niets in te brengen en werd met 5-2 verslagen, en dat betekende een finale plaats.

In de finale moesten de Blauwwitten aantreden tegen het All Stars Team. En ook deze wedstrijd werd een prooi voor de Blauwitten. Met een 3-1 winst mocht Scherpenzeel zich kronen tot winnaar. Na afloop nam een trotse Kevin Schut de trofee in handen.

Team Scherpenzeel bestond vanavond uit: Sjoerd van Elst (keeper), Omar Riani, Ismail Ouaddouh, Mark de Graaf, Kevin Schut, Michel de Kruif en Tevfik Ceyar.

Foto's: Brenda Dekker