• Scherpenzeel wint wederom

    SCHERPENZEEL Dankzij een 4-3 overwinning op FC ‘s-Gravenzande heeft Scherpenzeel de aansluiting met de middenmoot van de hoofdklasse A gevonden. ,,We hebben een uitstekende wedstrijd gespeeld”, blikt coach Jürgen Schefczyk tevreden terug.

    Hij had het duel als een ‘soort finale’ beschouwd. Dat had te maken met de stand op de ranglijst: bij een nederlaag hadden de blauw-witten de komende weken moeten achtervolgen. ,,We willen op termijn graag in de middenmoot meedraaien, liefst zelfs aan de bovenkant ervan. Daarom is deze overwinning ook zo belangrijk.”

    De manier waarop Scherpenzeel de driepunter naar zich toetrok, was overtuigend. Tevfik Ceyar, Arwin van Soest (2) en Soufiane Laghmouchi zetten de thuisploeg op een comfortabele 4-1 voorsprong. De twee tegentreffers in de slotfase deden Schefczyk geen pijn. ,,Het is niet echt spannend meer geweest.”

    Hoogtepunt was verder de rentree van Jouke van Elst, de eigen jongen van de club die de opmars vanuit de vierde klasse helemaal meemaakte. Na tweeënhalf jaar blessureleed maakte hij als invaller zijn debuut in de hoofdklasse.


    bron: Scherpenzeelse krant