• Selectie draagt titel op aan zieke Jace van Essen

 • Ineens staat de wereld op zijn kop!

  Vrijdag 21-04-2023 kregen wij te horen dat ons zoontje Jace A.L.L. heeft, een vorm van leukemie. Het is voor ons nog steeds niet te bevatten allemaal. De rollercoaster begon gelijk en we zitten er vol in. Inmiddels heeft Jace al op de OK gelegen, tientallen prikken gehad, verschillende bloedtransfusies ontvangen en de chemo’s begonnen al een paar dagen na opname en diagnose.

  Door met veel specialisten in het Prinses Máxima centrum te praten weten we inmiddels hoeveel beter de slagingskans is ten opzichte van een aantal jaar geleden. Ook weten we meer over de verschillende behandelingen. Dit is allemaal ontwikkeld door het doen van onderzoeken en studies. Deze kunnen alleen gedaan worden als hier voldoende geld voor is. Ik vond dit zelf al belangrijk en liep jaarlijks collecte voor, maar nu het bij ons zo dichtbij is gekomen vraag ik hiervoor extra jouw aandacht.

  Ik had mijzelf voordat de diagnose bij Jace werd gesteld, al opgegeven om mee te doen aan de Mud Masters dit jaar. Uiteraard voor de ervaring en uitdaging. Het mooie van Covebo is dat er, bij elk evenement waar we als collega's aan mee doen, een goed doel aan vast wordt gehangen. Dit keer is gekozen voor het KWF. Als gezegd zette ik mij hier voorheen al jaarlijks voor in. Nu het ineens heel persoonlijk is geworden voelt het nog belangrijker dan voorheen. Het voelt niet alleen zo, maar wij zien het nu ook van dichtbij.

  Ik zou jou dan ook willen vragen om, samen met mij, en Covebo, dit goede doel financieel te steunen. Mede dankzij jou steun kunnen er stappen gemaakt worden in de behandelmethoden, onderzoeken en studies om zo nog betere en snellere behandelingen te kunnen ontwikkelen. 

  Ik wil jou hierbij alvast heel erg bedanken....

   

  https://acties.kwf.nl/fundraisers/taraessen