• Sponsoring

DE SPONSORCOMMISSIE

Als sponsorcommissie hebben wij i.o.m. het bestuur onze taken en verantwoordelijkheden vastgesteld:

Contact onderhouden met sponsors en kandidaat sponsors
    Zelfstandig contracten afsluiten met sponsors
    Sponsorpakketten ontwikkelen
    Samen met activiteitencommissie organiseren van activiteiten voor sponsors
    Contact onderhouden met kledingsponsors
    Kledinglijn van de vereniging bewaken (zie SPC Hummel)
    Kleding selectie aanschaffen, aanvullen en waar nodig vervangen o.b.v. afspraken met bestuur

Maar we kunnen het natuurlijk niet alleen.

Graag doen wij hierbij ook een beroep op onze leden om bij relaties, familie en werkgever eens te polsen of er belangstelling is om V.V. Scherpenzeel te sponsoren.

Dit kan middels een advertentie, reclamebord of wat dan ook.

Informatie is altijd op te vragen bij de sponsorcommissie, wij hebben inmiddels een mooie sponsorgids samen gesteld en kunnen deze op aanvraag beschikbaar stellen.

Tot slot hierbij het verzoek om bij bestaande sponsors (onder Sponsors vv Scherpenzeel staan al onze sponsors op deze website) niet zelf om bijdragen voor kaartavonden, jeugdkamp, elftalsponsoring etc. te vragen.

Doe dit altijd in overleg met de sponsorcommissie!

Alvast bedankt namens:

De Sponsorcommissie