• Sponsorloop A-selectie: Steun de club en doe mee!

• Om de club te helpen in deze moeilijke tijd kwam de A-selectie op het idee om iets terug te doen voor de club, zodat die inkomsten toch een beetje gecompenseerd kunnen worden. Het idee is om naar Istanbul te lopen. De plek waar dit jaar de finale van de Champions League wordt gespeeld.

Nou ja, de jongens gaan niet echt naar Istanbul lopen, want met alle Coronamaatregelen en reisbeperkingen is dat praktisch onmogelijk, maar de selectie en de staf gaan gezamenlijk de afstand van Scherpenzeel naar Istanboel afleggen: 2700 kilometer, en jij kunt ze sponsoren!

Hoe werkt het?

De jongens gaan via een app bijhouden wat zij gelopen hebben. Op de website en op de social media-kanalen van de club kun je vervolgens de voortgang bijhouden. En, jij kunt ze dus sponsoren. Doneer je bijvoorbeeld een vast bedrag van € 27,00, dan sponsor je dus eigenlijk 1 cent per kilometer. Met je donatie steun je de club enorm.

De eerste toezeggingen zijn al binnen. Jurgen, onze hoofdtrainer, sponsort 10 cent per kilometer en de selectie zelf doet mee met 40 cent per kilometer. Ook de voorzitter en een aantal sponsoren hebben al toegezegd dat zij een duit in het zakje doen. Dus doe mee en steun de club!

Finish

De jongens starten aanstaande maandag, 1 maart en lopen in 6 weken tijd naar Istanbul. De finish is op de verjaardag van de club op 17 april.

Waar kan ik mij aanmelden voor een donatie/sponsoring?

Wat leuk dat je onze jongens wil sponsoren. Je kunt de club steunen door een vast bedrag te doneren door hieronder op de tekst steun de club en doneer nu te klikken. Vermeld er duidelijk bij wie je bent, inclusief naam en adresgegevens en vergeet niet om het juiste bedrag in te vullen, dat je wilt doneren                                        \

KLIK OP DEZE REGEL OM TE DONEREN EN STEUN DE CLUB!!

Allemaal bedankt voor jullie steun en donatie.

We wensen de selectie en de stafleden ontzettend veel succes. Zet hem op!!!