• Stunt bij Rijnvogels blijft uit voor Scherpenzeel

  Uit bij titelkandidaat FC Rijnvogels was Scherpenzeel dichtbij een stunt. Ondanks een prima optreden moest de ploeg van coach Jürgen Schefczyk zich toch gewonnen geven: 2-1 verlies. ,,Heel erg balen.”

  Schefczyk zag dat zijn ploeg zeker aanspraak maakte op een punt. ,,Het verschil op de ranglijst heb ik vandaag nauwelijks teruggezien in het veld. We speelden prima en zelfs een ronduit goede eerste helft”, aldus Schefczyk. ,,Alleen lieten we het in de afronding liggen.”

  Halverwege stond de eindstand al op het bord. FC Rijnvogels strafte slap verdedigen na een corner af met de 1-0, niet veel later gevolgd door de 2-0 uit een aanval over veel schijven. ,,Gelukkig kwamen we meteen terug tot 2-1 (doelpunt Ismail Ouaddouh) en maakten we er een echte wedstrijd van.” 

  In het tweede bedrijf was Scherpenzeel, dat in de laatste 20 minuten 1-op-1 speelde, een paar keer dichtbij de gelijkmaker, maar die bleef telkens uit. 

  Door de nederlaag zijn de Scherpenzelers teruggevallen naar plek 13, een nacompetitieplaats. Toch kijkt Schefczyk met vertrouwen uit naar de komende weken. ,,Vandaag was mijn hele groep fit. We zijn klaar voor de belangrijkste fase van het seizoen en zullen het de komende weken zelf moeten laten zien.”

   

  Bron: Scherpenzeelse Krant