De tijd tikt onvermoeibaar door en binnenkort mogen we weer een nieuw jaar op ons af zien komen.

Welke bergen hebben we moeten verzetten om de maatschappij draaiende te houden?

We denken dan vooral aan al die bedrijven die als sponsor aan onze voetbalvereniging verbonden zijn en dat ook in moeilijke tijden bleven…! Met diezelfde standvastigheid ging de v.v. Scherpenzeel in al haar geledingen verder met de invulling van een programma waarmee wij beantwoorden aan de richtlijnen van onze regering en het RIVM. Dat was niet altijd eenvoudig om die anderhalve meter in acht te nemen, want het gevecht om die bal geeft zoveel uitdaging bij de uitvoerders van dat spelletje!

In deze fotobijdrage loop ik met u het afsluitende jaar 2021 langs en kan alleen maar vaststellen dat we zeer actief zijn gebleven binnen de gehele vereniging. Wat dacht u van de online-bingo tot het opschonen van ons Sportpark met al die vrijwilligers, het voetbalkamp dat in mei 2021 Coronaproof door kon gaan en het Sinterklaasfeest werd ondanks de beperkingen wel gevierd!

Ook moesten we met alle eerbied pas op de plaats maken door het overlijden van Henk Kwakman, Ben van Doesburg, Mevrouw van Rootselaar. Met het wegvallen van deze goede en gewaardeerde steunpilaren, mag er niets blijven liggen en moeten wij de blauwe lijn blijven oppakken.

Ook mocht deze traditierijke vereniging weer trouwe en verdienstelijke leden omarmen met het certificaat erelid of lid van verdienste! Gelukkig konden we dit heuglijk feit met Bart van de Haar en Jaap van Donselaar als kersverse ereleden en met ons nieuwe lid van verdienste Marjon van Donselaar bij de laatste ledenvergadering kracht bijzetten.

Ik laat het jaar 2021 in foto’s voorbijgaan waarbij een aantal foto’s nog niet gepubliceerd zijn, maar wel onze club op een andere manier laat zien. Je kunt alleen maar vaststellen dat we zeker niet stil hebben gezeten en dat de hele vereniging van A selectielid tot Smurf, van sponsor tot kaderlid, van bestuurslid tot trouwe Blauwwitter in beweging is gebleven en dat het nieuwe jaar 2022 opnieuw een uitdaging moet blijven.

Wij wensen je in ieder geval een gezond en uitdagend 2022 toe!

Jan de Haan TCJ v.v. Scherpenzeel

• Vrijwilligers zijn goud waard

• Coronaproof : VVS 19 tegen VVS 2

• Sponsorloop A selectie-2700 km gelopen naar Istanbul

• Uitwisseling VVS 19 – Holestick meiden 19

• Oranjefestival

• De complete jeugdafdeling herdenkt Henk Kwakman

• Volop activiteiten voor de jeugd

• De activiteiten voor de jeugd, blijven maar doorgaan!

• Wat een mooie vereniging zijn we toch!

• De jaarlijkse startdag was weer een groot succes

• Jumbo Mudde en Regiobank bedankt voor de nieuwe tenues

• T & A bedankt voor de mooie jacks voor de jeugd

• Champions League bij vv Scherpenzeel

• De JO12-1 wordt wederom kampioen en gaat de Hoofdklasse in!