• Transfernieuws

  Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om de selectie voor het seizoen 2023/2024 vorm te geven. Selectiespelers hebben verlengd, maken een uitgaande transfer, zijn nog in onderhandeling of gaan lager voetballen. Ook gaan wij een aantal nieuwe spelers verwelkomen op de Bree-Oost.

  Contractverlenging

  Onderstaande spelers hebben hun contract verlengd. Gefeliciteerd! Wij gaan volgend seizoen weer genieten van jullie.

  Stef Brummel, Barry Beijer, Guido den Daas, Mourad Marbouh, Björn Cuperus, Mart Janssen, Corne Davelaar, Eef van Riel, Mark de Graaf, Timo Jochemsen, Olivier Pilon, Lars ten Teije en Stijn Willigenburg.

  Uitgaande transfers

  Arwin, Soufiane en Coen gaan VV Scherpenzeel verlaten voor een nieuw avontuur. Bedankt voor jullie tomeloze inzet voor VV Scherpenzeel en veel succes bij jullie nieuwe club.

  Arwin van Soest - SteDoCo
  Soufiane Laghmouchi - Sportlust'46
  Coen Uyterwaal - Otterlo

  Lager elftal

  Jouke van Elst en Stef van Trommelen stoppen met prestatievoetbal. Deze blauwwitters gaan lager voetballen. Bedankt mannen!

  Inkomende transfers

  Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat onderstaande spelers een contract hebben getekend voor het seizoen 2023/2024.

  Bryan Burgerhout - Sparta Nijkerk

  Danny de Leeuw - GVVV

  Tristan Wallet - Roda 46

  Pernelly Biya - Sparta Nijkerk

  Gefeliciteerd! Wij wensen Bryan, Danny, Tristan en Pernelly veel succes bij VV Scherpenzeel. De komende tijd zullen wij de nieuwe spelers nader aan u voorstellen.

  Bestuur en technische commissie VV Scherpenzeel