• VV Scherpenzeel maakt zich op voor boeiende eindfase

  Het seizoen 2022/2023 gaat richting de eindfase.

  Met nog 3 officiële competitie wedstrijden heeft ons eerste elftal nog één overwinning nodig om het kampioenschap in de 1e klasse D binnen te halen.

  Ook plaatste de mannen van hoofdtrainer Koen Janssen zich voor de finale van de KNVB district Beker. Ongekende weelde op De Bree Oost! Hoe anders was dat een jaar geleden toen alles de verkeerde kant op viel in de eindfase. Zoals ik toen al schreef “don’t look back in anger” maar kijk vooruit. Soms is een stapje terug nodig om er twee vooruit te doen. Ook is onze hoofdtrainer Koen Janssen genomineerd voor de Award “Beste Amateurtrainer” iets waar zowel hij en wij als vereniging trots op mogen zijn. Gefeliciteerd met de nominatie Koen! Het plan om met een positieve uitstraling naar sportief succes te komen lijkt te werken.

  Hoewel alles er positief uit ziet zijn we er natuurlijk nog niet. Nummer twee LRC wint ook alle wedstrijden de laatste weken. Ik hoop dat we op de steun van onze trouwe aanhang mogen rekenen als we zaterdag 13 mei om 14.30 thuis spelen tegen DTS uit Ede. DTS is bezig aan een mooie serie en staat 3e in de competitie. De Edenaren hebben zich zo goed als zeker verzekerd van nacompetitie. 

  De wedstrijd beloofd een spannende strijd te worden waarvoor beide nog veel op het spel staat. 

  Op Hemelvaartsdag 18 mei wordt de Finale van de KNVB-beker gespeeld. De sterke tegenstander in de finale is VV Eemdijk. De “Diekers” kroonde zich een paar weken geleden tot ongenaakbare kampioen van de 4e divisie en wonnen hun halve finale na penalty’s van BOL uit Broek op Langedijk.

  We hebben warme contacten met de technische staf van onze tegenstander dus dat beloofd een mooie onderlinge confrontatie te worden.

  Twee fantastische affiches waar we als club naar uitkijken en naar toe leven. 

  Uiteraard is iedereen welkom om onze jongens aan te moedigen is deze bloedstollende eindfase.

  Het behalen van de finale is al een stukje clubhistorie. De dubbel zou helemaal het toppunt zijn.

  Tot ziens op ons mooie sportpark op 13 mei en/of bij het spelen van de Bekerfinale op 18 mei in Soest bij voetbalclub S.O. Soest. Beide wedstrijden beginnen om 14.30.

   

  Met sportieve groet,

  Gijs van den Broek