• vv Scherpenzeel neemt waardig afscheid van Ben van Doesburg.

Op 18 mei 2021 overleed zeer plotseling ons Lid van Verdienste en echte clubman Ben van Doesburg.

Bijzonder veel clubleden en bijna de voltallige jeugdafdeling van vv Scherpenzeel gaven Ben het afscheid wat hij verdiende na alles wat hij voor de Voetbalvereniging Scherpenzeel heeft gedaan. Met clubvlaggen en sjaals werd er vanaf de uitgang van de Breehoek tot aan de weg een grote erehaag gevormd voor Ben en de familie van Doesburg.

Het afscheid heeft veel goeds gedaan bij zijn vrouw Petra en de kinderen Anita, Tamara, Kirsten, Nardine en de rest van de familie, zo blijkt uit de reactie die wij van hen mochten ontvangen.

“Ze willen iedereen bedanken voor alle steun die ze hebben mogen ontvangen. De lange erehaag en de enorme opkomst, ondanks de flinke regenbui heeft een diepe indruk op ons gemaakt”.

De regen was treffend tijdens de erehaag. De voetbalvereniging Scherpenzeel huilde om hun Lid van Verdienste Ben van Doesburg. Wij zullen Ben nooit vergeten.

vv Scherpenzeel