• De 2e avond van de vv Scherpenzeel Voetbal Experience voor de onderbouw is verzet naar 14 augustus in verband met de warmte!

Update: de avond van 7 augustus is verzet naar vrijdag 14 augustus in verband met de hitte. We vonden het onverantwoord om de kinderen met deze temperatuur te laten sporten. We hopen jullie allemaal op 14 augustus te verwelkomen om 18.00 uur op ons sportpark.

Doe mee met de vv Scherpenzeel Voetbal Experience 2020.

Heb je de eerste uiterst succesvolle avond in juli gemist, dan maakt dat niets uit. Je kan gewoon als lid en niet lid aansluiten en gezellig meedoen.

Bij vv Scherpenzeel kom je de zomer van 2020 wel door, want we gaan namelijk lekker voetballen en plezier maken op de vrijdagavonden van 18.00 uur t/m 19.30 uur. Alle jongens en meisjes zijn welkom, dus ook niet leden mogen gezellig meedoen. Om één en ander aantrekkelijker te maken zorgen we naast voetbal ook voor afleiding en plezier, dat is namelijk ook VV Scherpenzeel. Elke week zijn er leuke attributen aanwezig, waar zeker de kleinsten veel plezier aan zullen beleven en ook de kantine is geopend, zodat er wat gedronken kan worden. Een gezellige avond voor het gehele gezin. De kinderen lekker voetballen, broertjes en zusjes lekker aan het spelen en de ouderen drinken wat op het terras of in de kantine. Gezelliger kunnen we het niet maken. Alle deelnemers krijgen een leuke vv Scherpenzeel verrassing.

Maar waarom doen we dit? Zoals bekend gaat ons eerste team komend seizoen in de hoofdklasse van het amateurvoetbal spelen. Een prachtige prestatie, waar we als vereniging enorm trots op zijn. Tevens mag Scherpenzeel inmiddels zelfs deelnemen aan het KNVB bekertoernooi, waar onder andere ook betaald voetbalclubs als Ajax, Feyenoord, AZ, PSV, Utrecht en Vitesse aan meedoen. Missie 1 is dus volledig geslaagd, maar we willen meer als vereniging. We willen namelijk grote stappen gaan maken met onze jeugdafdeling, zodat zij straks wellicht ook dit hoge niveau aankunnen. Prestatie en veel plezier maken gaat namelijk uitstekend samen.

In het verlengde van dit niveau worden er op diverse vrijdagavonden leuke en goede trainingen verzorgd. Geen techniektraining, dat doet de hele wereld al, maar trainingen, die alle technische en tactische aspecten bevatten. We noemen dit de vv Scherpenzeel Voetbal Experience 2020. Allerlei vaardigheden komen aan bod op de verschillende avonden.

- Vaardigheid 1: Tactiek en Positie
    - Vaardigheid 2: Techniek en Balbehandeling
    - Vaardigheid 3: Passen en Trappen
    - Vaardigheid 4: Afronden
    - Vaardigheid 5: Conditie

Voer je een groot deel van deze vaardigheden uit, dan ontvang je hiervoor ook een medaille en mag je jezelf een echte voetbalmaster noemen!

Het resterende programma voor de zomerperiode is als volgt (noteer dit in je agenda)

Vrijdag 14-08-2020.

18.00 tot 19.30 uur: Vaardigheidstraining 2 voor de leeftijdscategorie 4 tot 12 jaar
    18.00 tot 19.30 uur: Vaardigheidstraining 2 voor de leeftijdscategorie 12 t/m 18 jaar

Vrijdag 28-08-2020. De grote gezamelijke slotavond van de vv Scherpenzeel Voetbal Experience 2020!
    18.00 tot 19.30 uur: Vaardigheidstraining 3 voor de leeftijdscategorie 4 tot 12 jaar
    18.00 tot 19.30 uur: Vaardigheidstraining 3 voor de leeftijdscategorie 12 t/m 18 jaar