• De vv Scherpenzeel Voetbalzaterdagen...een groot succes voor onze jeugd!

  De voetbalzaterdagen tot op het eind spannend!


  Zaterdag 14 november vond de finaleronde plaats van onze voetbalzaterdagen georganiseerd door de zeer actieve Jeugdcommissie van de v.v. Scherpenzeel.                                                                                       

  Vier weken lang werd er vroeg in de morgen gestreden om een eervolle vermelding in de leeftijdsgroepen van 4 t/m 12-jaar.  Niemand minder dan onze hoofdtrainer van het 1e team..Jürgen Schefczyk kwam helemaal uit Apeldoorn om de inspanningen van onze jeugd te bekronen met het uitdelen van de medailles. De jeugdleden kregen een heuse “peptalk” en aanmoedigende tips van onze hoofdtrainer om zo door te gaan, zodat ze wellicht in de toekomst zelf kunnen aansluiten bij het 1e elftal, want dat is het uiteindelijke doel. Ook Jürgen was onder de indruk van de vele talenten, die er rondlopen bij onze jeugd en daar zijn we ontzettend trots op. Er is volop plezier en vermaak voor onze jeugd en het nivo gaat met de week omhoog, mede door het organiseren van goede activiteiten en trainingen van zeer hoog nivo voor onze jongste jeugdleden. De organisatie staat als een huis en dat gaat alleen nog maar beter worden, dit is nog maar het begin.                                      

  In de diverse leeftijdsgroepen was het echt spannend. Zelfs in de allerlaatste ronde stonden de meest constante kemphanen nog met elkaar gelijk en werden de winnaars pas na de laatste wedstrijd zichtbaar.

  De winnaars bij de jongste groep waren:
  Wim van Doesburg, Sven Michel, Bas van Dam, Emma van den Berg en Diesel Vis

  De winnaars bij de oudste groep waren:
  Silvester Thompson, Massim Dalalai, Jurre van Dijk, en de gebroeders Elia en James van Elten

                                          
  Jürgen, bedankt voor jouw aanwezigheid op deze morgen en ook dank aan de Jeugdkaderleden, die vier zaterdagen bereid waren om onze Jeugdleden te coachen en te begeleiden. Uiteindelijk gingen de winnaars en de deelnemers allemaal lachend met een mooie medaille naar huis toe.

  De Jeugdcommissie kan met tevredenheid de voetbalzaterdagen afsluiten.  Aankomende zaterdag 21 november zullen we weer paraat staan met nieuwe activiteiten voor onze Jeugdleden. Hou de website van v.v. Scherpenzeel maar goed in de gaten…

  Technische commissie v.v. Scherpenzeel