• Zichtbaarheid website en Voetbal.nl app

• Aan alle leden,

Jullie hebben ongetwijfeld opgemerkt dat onze website www.vvscherpenzeel.nl vernieuwd is.
    De website is nu gekoppeld aan Sportlink. De module waar de KNVB ook meewerkt.

Het grote voordeel is dat bijvoorbeeld alle wedstrijdgegevens gekoppeld zijn aan onze website. Het wedstrijdprogramma  / uitslagen / afgelastingen etc. op onze website zijn daardoor altijd up-to-date.
    Ook onze rubriek GEFELICITEERD wordt vanuit Sportlink gevoed. Alle bonds-en verenigingsleden komen automatisch in deze rubriek tenzij je je profiel in de Voetbal.nl app hebt ingesteld op afgeschermd.
    Staat je profiel op NORMAAL of BEPERKT dan verschijn je in de rubriek GEFELICITEERD en op de teamlijsten.
    Op onze website staat een heldere beschrijving hoe je je zichtbaarheid kunt aanpassen.

ALS VERENIGING ZIJN WIJ VOORSTANDER VAN JEZELF ZICHTBAAR MAKEN. MEER NAMEN EN FOTO’S MAKEN HET ALLEMAAL LEVENDIGER ….ECHTER JE ZICHTBAARHEID IS JE EIGEN KEUZE.
    De voetbal.nl app wordt persoonlijker voor je, als gebruiker, wanneer je kiest voor de profiel functie NORMAAL of BEPERKT zichtbaar en onze website nog aantrekkelijker.

Op onze website staat een duidelijke instructie hoe je de voetbal.app kunt downloaden.
    Heb je deze app nog niet ga dan naar onze website of direct naar de Google Play Store of App Store.

met vriendelijke groet,

namens het Bestuur,